LG Optimus G Pro

lg_optimus_g_proA sta câteva luni fără a scoate nimic nou pe piață, în ziua de astăzi, duce la un garantat faliment mediatic, pe care nicio companie nu și-l dorește. Cei de la LG au conștientizat și ei asta și au dat frâu liber imaginației, lansând un super-smartphone, capabil să ia fața competitorilor de la Samsung sau Apple. Noutatea absolută vine din faptul că aceeași titulatură, de Optimus G Pro, a fost întrebuințată pentru două modele de telefoane. Prima variantă, cu ecran full HD de 5 inchi, a fost deja scoasă la lumină pe piața japoneză. Versiunea a doua, cu ecran full HD de 5.5 inchi, și-a făcut apariția pe continentul european la Barcelona, în cadrul Mobile World Congress.

Specificațiile tehnice de excepție, precum și design-ul atractiv, sunt ingredientele care vor asigura cu certitudine succesul lui LG Optimus Pro la nivel mondial. Procesorul Quad-Core Krait 300 la 1.7 GHz, cu chipset Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600, memoria RAM de 2 GB și memoria internă de 32 GB sunt doar câteva dintre argumentele în favoarea achiziționării noului model LG. Sistemul de operare cu care va rula Optimus G Pro este Android 4.1.2 Jelly Bean.

Dimensiunile smartphone-ului sunt de 150.2 x 76.1 x 9.4 milimetri, având o greutate de 172 de grame. Camera foto principală dispune de auto-focus și LED flash, și de 13 MP, iar cea secundară de 2.1 MP. Conectivitatea se realizează prin Wi-Fi 802.11 a/b/g/n și Bluetooth 4.0 cu A2DP.

Noutatea, în materie de design, vine din partea carcasei din spate, creată cu o textură pixelată și acoperită cu o sticlă curbată, ce permite pixelilor să fie vizibili cu un efect 2.5D (între 2D și 3D).

Prețul lui LG Optimus G Pro va fi de aproximativ 650 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
FontLab

Câți dintre utilizatorii de Internet nu se simt oarecum ignorați, atunci când navighează pe un site, din cauza lipsei de...

Închide