Micromax A88

micromax_a88Prejudecata, indiferent de forma în care ea se manifestă, nu poate fi altceva decât o piedică pe care ne-o punem singuri, în raport cu lumea exterioară. Fie că ne referim la aspecte istorice, strategii de marketing sau la comerțul la scară înaltă, suntem întotdeauna tentați să punem etichete. Mai ales când vine vorba de tot ce vine de pe continentul asiatic, atunci scepticismul atinge cote îngrijorătoare.

Companiile indiene sunt printre cele mai oropsite, atunci când ne referim la atitudinea europenilor față de produsele lor. Micromax este una dintre firmele de prestigiu din sudul Asiei, ale cărei produse sunt suficient de bine vândute pe plan local, pentru a atrage și atenția locuitorilor de pe celelalte continente. Cel mai nou produs lansat de compania indiană, pe numele său A88, prezintă caracteristici destul de interesante din punct de vedere al calităților tehnice, nefiind chiar cel mai performant smartphone de pe piață, dar nici printre cele mai slabe.

Având dimensiuni de 135 x 68.7 x 11.3 milimetri, un ecran capacitiv TFT cu un diametru de 4.5 inchi și o rezoluție de 480 x 854 pixeli, noul model A88 dispune de opțiunea Dual SIM. Memoria RAM ajunge la 512 MB, în timp ce memoria internă are 4 GB, dintre care doar 2 GB pot fi folosiți de către utilizator. Aceasta poate fi însă suplimentată până la 32 GB, cu ajutorul unui card microSD. Sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean rulează cu ajutorul unui procesor Dual-Core de 1 GHz, cu chipset MTK 6577.

Camera foto este de o calitata medie, în raport cu celelalte smartphone-uri de pe piață, cu cei 5 MP ai săi, în cazul camerei principale. Partea de conectivitate este asigurată de rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Disponibil în alb și negru, Micromax A88 are un preț de aproximativ 110 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Google Chrome Webstore

Un secol al vitezei nu poate fi altfel decât super-tehnologizat. Miile de programe și aplicații care ne lasă cu gura...

Închide