Google Chrome Webstore

google_chrome_webstoreUn secol al vitezei nu poate fi altfel decât super-tehnologizat. Miile de programe și aplicații care ne lasă cu gura căscată în fiecare zi au cucerit tot mai mulți utilizatori, dornici de experiențe noi. Pentru că multă lume deține măcar un telefon inteligent, chiar dacă nu pe cel mai performant dintre ele, dezvoltatorii de aplicații se întrec, care mai de care, să ocupe un procent cât mai mare din piață cu cele mai haioase și interesante realizări tehnice.

Dependența de soft-urile care ne ușurează viața este din ce în ce mai evidentă, astfel că lupta tot mai acerbă dintre programatori este mai mult decât justificată. Pentru că, totuși, o bună parte a internauților nu sunt familiarizați cu telefoanele inteligente, era necesară crearea de aplicații care să se adreseze doar acestora. În acest sens, cei de la Google au creat magazinul Chrome Webstore, de unde orice utilizator își poate alege aplicația dorită. Instalarea aplicațiilor este la fel de simplă și rapidă în browserul celor de la Google, ca și cea de pe sistemul de operare Android. Căutarea acestora se poate face fie după un cuvânt cheie, fie alegând o anumită categorie din cele implicite.

Cei care doresc să intre în universul nemărginit al aplicațiilor de soiul o pot face accesând site-ul oficial Google Chrome Webstore.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Free Folder Hider

Discreția, în ziua de azi, este o calitate rară, tot mai greu de găsit. Mediul virtual a reușit, în ultimii...

Închide