Twitter

twitterCele mai populare site-uri existente la moment actual pe Internet sunt cele de rețele sociale. Nimic nu este mai important, când abia ne-am dezmeticit, decât să verificăm contul de Facebook sau de Google Plus, și să numărăm like-urile primite pentru una sau alta dintre postările noastre. Pe lângă cele două rețele menționate mai sus mai există una, poate chiar mai populară, mai ales dacă ne raportăm la continentul american. Este vorba de Twitter, o platformă destul de diferită față de celelalte rețele sociale, atât din punct de vedere al aspectului, cât și al funcționalității.

Deja celebrele tweet-uri pe care le putem posta, prin intermediul Twitter, sunt mesaje scurte, în limita a maxim 140 de caractere, prin intermediul cărora îi ținem la curent pe cei care au ales să ne urmărească postările cu privire la activitatea noastră curentă. În numărul acesta de caractere pot fi încărcate inclusiv link-uri care duc către alte site-uri sau rețele sociale.

Crerea unui cont pe Twitter este gratuită și extrem de facilă, iar pagina de profil poate fi personalizată după bunul plac. Avem, de asemenea, posibilitatea de a ne conecta contul de Twitter cu cel de Facebook, astfel încât tot ce postăm pe una dintre rețele să apară concomitent și pe cealaltă, pentru a nu fi nevoiți să scriem același mesaj de două ori. Accesarea platformei Twitter se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Synei System Utilities

Calculatoarele personale sunt supuse, de multe ori, unori chinuri pe care nici măcar nu ni le imaginăm. Toate programele pe...

Închide