Synei System Utilities

synei_system_utilitiesCalculatoarele personale sunt supuse, de multe ori, unori chinuri pe care nici măcar nu ni le imaginăm. Toate programele pe care le instalăm, site-urile multiple pe care navigăm și documentele pe care, cu multă sârguință, le stocăm pe unde credem de cuviință, fără a ne gândi vreun moment dacă acestea fac sau nu rău propriului calculator, duc la o durată de viață a computerului mult mai scăzută decât ar fi normal.

Dacă am avea însă un pic mai multă grijă și ne-am preocupa de bunăstarea PC-ului personal, tot noi am fi cei care am avea de câștigat. Pentru că ne-am face treaba mai repede, ne-am enerva mai puțin și am naviga mult mai eficient pe site-urile dorite. Unul dintre programele care poate contribui la optimizarea sistemului de operare este Synei System Utilities. Acesta se ocupă de sistematizarea fișierelor și de defragmentarea partițiilor, și are grijă să maximizeze funcționalitățile computerului. De asemenea, posesorii de laptopuri, care instalează acest program, vor fi încântați de faptul că durata de viață a bateriei va crește considerabil cu ajutorul său.

Pentru a pune programul în funcțiune, nu este nevoie decât de un simplu click. Synei System Utilities este disponbil atât în versiunea gratuită, cât și în cea ”Premiere Edition”, aceasta din urmă putând fi achiziționată la prețul de 39.99 dolari. Soft-ul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, 7 și 8, și poate fi descărcat gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Huawei G6153

Mai ieftine decât multe produse similare de pe piață, echipamentele și ustensile scoase ”pe tarabă” de chinezi au fost și...

Închide