Huawei G6153

huawei_g6153Mai ieftine decât multe produse similare de pe piață, echipamentele și ustensile scoase ”pe tarabă” de chinezi au fost și vor fi întotdeauna extrem de populare, în special în rândul celor care nu dispun de foarte multe resurse financiare. Nici telefonia mobilă nu stă departe de acest trend, cei de la Huawei lansând recent un model de telefon foarte ieftin, pe numele său G6153.

Beneficiind de opțiunea Dual SIM, noul Huawei are acces la rețelele de conectivitate 2G, Wi-Fi și Bluetooth 2.1 și poate realiza transfer de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE. Dimensiunile sale sunt de 113 x 60 x 11.5 milimetri, acesta având o greutate de doar 90 de grame. Tastaturii de tip QWERTY i se adaugă un ecran de 2.4 inchi, cu o rezoluție de 320 x 240 pixeli.

Spațiul de stocare este de 16 MB, acesta putând fi suplimentat cu până la 8 GB, prin intermediul unui card microSD, în timp ce memoria RAM dispune de 8 MB. Telefonul beneficiază de agendă și de un procesor de 260 MHz, cu chipset MTK 6250. Camera foto este printre cele mai slabe de pe piață, dispunând de doar 1.3 MP.

Versiunile de culoare în care poate fi achiziționat noul Huawei G6153 sunt alb și negru, iar prețul acestuia este de 40 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Scribd

Comunitățile online s-au transformat, în ultimii ani, în adevărate nișe pentru departamentele de marketing din întreaga lume. Există mulți oameni,...

Închide