LG G2 mini

lg_g2_miniNiciuna dintre marile companii de telecomunicații ale planetei nu dau înapoi când vine vorba de lansarea unor produse noi, menite să ia fața concurenței. Astfel, câștigul cel mai mare îl au consumatorii, ei fiind principala țintă a tututor producătorilor de gadget-uri.

Și cei de la LG se află în pregătiri pentru lansarea unui nou smartphone, botezat G2 mini. Luna martie este termenul pe care l-au stabilit sud-coreenii pentru această nouă apariție. Construit la dimensiunile de 129.6 x 66 x 9.8 milimetri și având o greutate estimată de 121 de grame, gadget-ul va avea un ecran capacitiv LCD touchscreen de 4.7 inchi, cu o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Având și opțiunea Dual SIM, pentru cei interesați de această facilitate, telefonul va beneficia de conexiunea la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, și va putea efectua transferul de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE.

Spațiul de stocare prevăzut pentru noul LG G2 mini va fi de 8 GB, cu posibilitatea suplimentării sale cu până la 64 GB, iar memoria RAM va ajunge la 1 GB. Sistemul de operare folosit de către cei de la LG pentru noul dispozitiv va fi Android 4.4.2 KitKat, funcțional cu ajutorul unui procesor Quad Core Cortex A7, de 1.2 GHz.

Pe parte de fotografie, LG G2 mini va beneficia de două camere: una de 8 MP, care va oferi o rezoluție maximă a fotografiilor de 3264 x 2448 pixeli, iar cealaltă de 1.3 MP. Placa video Adreno 305 va garanta calitatea de 1080p a fișierelor video realizate cu ajutorul noului smartphone LG.

Negru titan, alb, roșu și auriu sunt culorile în care va putea fi achiziționat telefonul LG G2 mini. Prețul dispozitivului nu a fost încă anunțat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Smart Quotes For Smart People

Numărul de site-uri care au invadat Internetul, în ultimii ani, a ajuns la ordinul milioanelor. Asta pentru că orice idee...

Închide