Smart Quotes For Smart People

smart_quotes_for_smart_peopleNumărul de site-uri care au invadat Internetul, în ultimii ani, a ajuns la ordinul milioanelor. Asta pentru că orice idee năstrușnică, fie ea cât de mică, poate fi convertită într-o platformă web, de mai mici sau mai mari dimensiuni. Oricât de nesemnificativ ar putea părea, la o primă vedere, un site fără mari ambiții, există totuși garanția unui public, de vreme ce a fost pus în funcțiune.

Fără a avea pretenția unei platforme web complexe și fără a epata în vreun fel, din punct de vedere al conținutului, există o persoană care a simțit nevoia dezvoltării unui site în care să ne fie explicat modul de utilizare al ghilimelor. Ciudat pentru unii, curios pentru alții, un astfel de detaliu poate face uneori diferența. Chiar dacă nu apar în toate contextele posibilele, ghilimele pot fi destul de importante, din punct de vedere vizual, mai ales când vine vorba de testimoniale sau de diverse blog-uri, construite în mare parte din citate. Smart Quotes For Smart People este numele platformei menționate, iar pe ea putem găsi o mulțime de ponturi cu privire la metodele de întrebuințare ale ghilimelor, la situațiile în care ar trebui să le alegem pe cele rotunjite, în detrimentul celor drepte, precum și la combinațiile de taste pe care trebuie să le apăsăm pentru a obține caracterele dorite, în funcție de sistemul de operare pe care-l folosim.

Pe site-ul Smart Quotes For Smart People există și câteva resurse externe, care să ne ajute să ne documentăm suplimentar în acest domeniu. Chiar dacă, la o primă vedere, platforma poate părea extrem de neinteresantă, și pe alocuri inutilă, trebuie să înțelegem faptul că detaliile sunt cele care fac uneori diferența. Iar utilizarea corectă a ghilimelelor se află pe lista acestor detalii. Cei care doresc să acceseze platforma Smart Quotes For Smart People o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
SMemo

Trăim într-o lume tot mai agitată, înconjurați de oameni din ce în ce mai grăbiți și mai lipsiți de răbdare....

Închide