Pocket

pocketNavigând zi de zi pe tot felul de rețele sociale și site-uri care mai de care mai interesante, observăm că sunt extrem de multe informații de care ne-am putea folosi, dar pe care nu știm cum să le memorăm. Bookmark-urile sunt o soluție utilă de multe ori, însă nu sunt la fel de eficiente ca notițele. Cum ar fi să putem păstra anumite link-uri, la care să adaugăm orice fel de detalii avem nevoie și pe care să le putem stoca undeva, fără a îngreuna buna funcționare a browser-ului sau a ne umple computerul cu tot felul de memento-uri?

Pocket este o platformă care oferă toate aceste beneficii gratuit, fiind necesară doar crearea unui cont. Avantajele utilizării sale sunt numeroase, iar navigarea pe site este foarte simplă. Pentru cei care doresc să folosească serviciile celor de la Pocket pe dispozitive mobile sau tablete, există aplicații gratuite care permit acest lucru. În cazul utilizatorilor de desktop-uri, soft-ul poate fi folosit prin adăugarea butonului +Pocket în lista de bookmark-uri și utilizarea sa ori de câte ori vrem să reținem un anumit link. Pe lângă opțiunea de salvare, putem adăuga tag-uri care să ne amintească ulterior în ce scop am păstrat respectivul link. Odată conectați la platforma de Pocket, putem vizualiza toate link-urile salvate, le putem marca ca favorite sau distribui prietenilor. De asemenea, pozele și videoclipurile salvate cu ajutorul lui Pocket sunt stocate separat, astfel încât să le putem consulta fără a fi intercalate printre articole sau știri sub formă de text.

Creare unui cont pe platforma Pocket se poate face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
PeaZip

Stocarea informațiilor, într-un secol care abundă de știri, noutăți și statistici, nu este cea mai ușoară sarcină din lume. În...

Închide