ShareThis

share_thisPopularitatea în spațiul virtual a devenit atât de ușor de atins, încât este mai greu să rămâi în spatele cortinei decât să ai vizibilitate. Numărul extrem de ridicat de rețele sociale existente pe piață au dat posibilitatea oamenilor obișnuiți să-și creeze un statut în mediul online și să se facă remarcați prin diverse mijloace sau abilități.

Totuși, pentru a fi mereu activ în toate spațiile sociale este nevoie de o investiție generoasă de timp, de care nu prea dispunem. Cel mai practic mijloc prin care putem să ne menținem permanent vizibilitatea este ShareThis, o altă rețea care ne poate fi de mare ajutor atunci când vrem să distribuim în diferite alte medii online conținutul site-urilor sau al blogurilor noastre. Printr-o aplicație simplă, la care puteam avea acces creându-ne un cont pe site-ul oficial ShareThis, avem posibilitatea de a alege rețelele sociale pe care dorim să le inserăm în propriul site, astfel încât orice vizitator online poate să ne distribuie conținutul postărilor pe una dintre rețelele sociale pentru care am optat.

Nu este necesară crearea de conturi pe toate rețelele sociale existente în lista ShareThis, ci doar pe acelea pe care vrem să le menținem actualizate. Conexiunea între conturile noastre de pe rețelele virtuale cu contul de ShareThis este extrem de ușor de realizat. Widget-ul oferit de către această platformă se integrează în site-ul sau blog-ul al cărui conținut dorim să-l distribuim prin integrarea unui cod generat prin intermediul platformei ShareThis.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Xradio

Deunăzi se vehicula pe la televizor faptul că posturile de radio ar avea audiențe mai mari decât cele TV. Cât...

Închide