Vplay

vplayNu tot ce poartă semnătura americanilor este neapărat de cea mai bună calitate. În domeniul Internetului însă, se pare că ei sunt aceia care dau întotdeauna tonul. Fie că vorbim de Google, Facebook sau YouTube, toate acestea au aceeași rădăcină – continentul american. Și, de ce să nu recunoaștem, calitatea serviciilor oferite de către toți acești coloși este la cel mai înalt nivel, astfel că popularitatea lor este absolut justificată.

La capitolul programare, nici noi nu ne putem plânge de lipsa profesionalismului, mai ales dacă ne gândim cât de căutați sunt românii la nivel internațional, când vine vorba de domeniul IT. Așa cum YouTube-ul, creația exclusivă a americanilor, a cucerit milioane de internauți de pe tot mapamondul, există și pe plaiurile mioritice o platformă similară, pe numele său Vplay, care se menține și ea în topul preferințelor românilor. Auto-intitulată cea mai mare comunitate de video-sharing din România, Vplay ține steagul sus în privința numărului de utilizatori înscriși în rețeaua lor.

Crearea unui cont pe Vplay este gratuită și extrem de facilă. După înscriere, fiecare utilizator poate încărca fișiere de până la 1100 MB, a căror durată nu trebuie să depășească 60 de minute. Restricțiile în privința conținutului uploadat sunt cele clasice, specifice unei platforme de sharing.

Cei care doresc să fie membri, activi sau pasivi, la comunitatea Vplay, își pot crea un cont aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Audacity

Multitudinea de idei puse în funcțiune în fiecare zi, de către programatorii din întreaga lume, a schimbat cu totul fața...

Închide