Audacity

audacityMultitudinea de idei puse în funcțiune în fiecare zi, de către programatorii din întreaga lume, a schimbat cu totul fața existenței omului modern. Dependența de ustensilele tehnologice este o cutumă a ultimilor ani, pe care cei mai bătrâni dintre conaționalii noștri nu o pot asimila atât de repede, și uneori nici măcar nu o pot înțelege. Soft-urile de tot soiul, lansate cu o frecvență imposibil de controlat, ne-au transformat viețile într-ale unor roboți cu suflete, a căror energie necesară desfășurării activităților de zi cu zi este dată de fiecare nou program sau gadget lansat.

Unul dintre soft-urile utile și pe alocuri amuzante, pus la dispoziție gratuit de către inventatorii săi, este Audacity. Rolul său este acela de a înregistra sunete și ulterior a le edita. Instalarea programului este extrem de rapidă, iar utilizarea sa cât se poate de intuitivă. Oricine este familiarizat cu playerele poate manevra cu ușurință butoanele de la Audacity. Înregistrarea sunetelor este posibilă prin apăsarea unui simplu buton, iar efectele pot fi adăugate din bara de meniu. Opțiunile de editare sunt multiple, printre acestea numărându-se efectul de reverb, de ecou sau de bass, precum și ajustările de egalizare a sunetelor sau de schimbare a vitezelor și a zgomotului de fundal.

Deși există pe piață o mulțime de programe mult mai performante decât Audacity, acesta este suficient de simplu de utilizat pentru a fi accesibil oricărui utilizator care nu este îndeajuns de familiarizat cu lumea sunetelor.

Descărcarea gratuită a lui Audacity se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Lenovo Vibe X

Faima companiilor chineze, indiferent de domeniul în care acestea își desfășoară activitatea, nu este neapărat una fericită. Celebrele etichete ce...

Închide