Google Chrome

google_chromeCel mai popular nume, rostit de către toți internauții, de zeci de ori, în fiecare zi, este cu siguranță Google. O asemenea popularitate nu poate fi justificată decât de calitate. Iar Google face întotdeauna ”abuz” de așa ceva. Fie că ne referim la motorul de căutare, la poșta electronică Gmail sau la aplicația de hărți Google Maps, toate acestea sunt lucruri la care apelăm în fiecare zi, în căutările noastre pe Internet. Iar profesionalismul de care dau dovadă californienii, în toate serviciile pe care ni le pun la dispoziție, ne face să încercăm constant toate aplicațiile pe care ni le oferă, având garanția că acestea ne pot fi de un real folos în îndeplinirea sarcinilor zilnice.

Google Chrome face și el parte din angrenajul Google și este, probabil, cel mai popular și cel mai uzitat browser din lume, la acest moment. Rapiditatea cu care paginile sunt încărcate, design-ul atractiv, facilitățile în materie de bookmark-uri, precum și opțiunile de traducere instantanee ale paginilor care nu sunt în limba setată de noi la contul de Google, cu ajutorul lui Google Translate, sunt doar o parte dintre argumentele internauților care nu ar alege alt browser decât Google Chrome, pentru nimic în lume. Căutarea pe motorul Google, direct din URL, este și ea o facilitate demnă de luat în seamă de către cei care nu s-au lăsat încă convinși de utilitatea browser-ului Chrome.

Cei care sunt obișnuiți să folosească alte browsere, dar doresc să facă o schimbare, pot descărca Google Chrome de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BlackBerry Porsche Design P’9982

Telefonul mobil a încetat să mai fie un lux cu mulți ani în urmă. Nevoia de comunicare a oamenilor, precum...

Închide