Emma Guard

emma_guardSă fii părinte în ziua de azi nu este un lucru tocmai simplu. Multitudinea de atracții, o mare parte dintre ele nocive, fac de multe ori imposibilă viața părinților, mai ales a celor preocupați de siguranța propriilor odrasle. O mare ”vină” a acestei situații o are și Internetul, o resursă plină de lucruri utile, dar și de pericole iminente, ale căror victime imediate pot fi copiii.

Dacă în viața de zi cu zi nu-i putem urmări, ca să-i ocrotim, în lumea virtuală există destul de multe metode de a-i proteja pe cei mici de relele din spațiul online, prin blocarea accesului acestora pe tot felul de site-uri și platforme nepotrivite vârstei lor. Unul dintre programele care permit exercitarea controlului parental în spațiul virtual este Emma Guard. Crearea unui cont este lipsită de orice costuri și permite apoi instalarea aplicației pe toate dispozitivele la care copiii noștri au acces.

Odată instalat, contul nostru va avea controlul asupra tuturor gadget-urilor puse sub supraveghere prin intermediul lui Emma Guard. Vom putea apoi să creem reguli de accesare ale diferitelor site-uri sau să verificăm activitatea online a copiilor. De asemenea, prin intermediul contului nostru vom avea acces la tot felul de statistici, una dintre ele fiind legată de timpul petrecut pe Internet de pe dispozitivile unde Emma Guard a fost instalat.

Crearea unui cont pe această platformă și descărcarea ulterioară a programului se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Sony Xperia L

Fără competiție, performanța nu poate exista. Deși urmărirea rivalilor nu e tocmai un lucru dezirabil, această activitate este o modalitate...

Închide