Sony Xperia L

sony_xperia_lFără competiție, performanța nu poate exista. Deși urmărirea rivalilor nu e tocmai un lucru dezirabil, această activitate este o modalitate excelentă de a produce rezultate remarcabile, mai ales când vine vorba de industria tehnologică. Într-o alertă permanentă, japonezii nu-i scapă din ochi pe americani, făcând tot posibilul să fie cu măcar un pas înaintea lor.

La acest efort iau parte și cei de la Sony, ale căror produse par să devină din ce în ce mai populare printre cumpărători. Lansat în luna mai, noul Xperia L va fi un boom printre consumatorii de telefoane inteligente. Având 1 GB de memorie RAM și 8 GB de memorie internă, ce poate crește până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD, smartphone-ul va funcționa cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, cu chipset Qualcomm MSM8230 Snapdragon. Procesorul Dual-Core de 1 GHz este însoțit de o placă video Adreno 305.

Xperia L are dimensiuni de 128.7 x 65 x 9.7 milimetri și o greutate de 137 grame. Ecranul, cu un display de 4.3 inchi, este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi. Camera foto principală are 8 pixeli, având opțiunea de auto-focus și flash LED, iar cea secundară este VGA. Videoclipurile pot fi realizate la 720p, cu 30 cadre pe secundă. Conectivitatea se realizează prin sistemele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Disponibil în alb, negru și roșu, noul Sony Xperia L are un preț de aproximativ 300 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Freelancer.com

Mult hulita criză mondială, cea care nu și-a atins încă deznodământul, continuă să dea mari bătăi de cap unui număr...

Închide