ZTE Sonata 4G

zte_sonata_4gCea mai mare problemă a producătorilor de telefonie mobilă nu este neapărat convingerea auditoriului, ci concurența. Acerba și permanenta competiție între coloșii lumii, o competiție al cărei câștigător nu este niciodată același, îi face pe marii producătorii să inoveze în permanență, pentru a se menține pe linia de plutire. Chiar și chinezii, pe care cu ceva ani în urmă îi cam luam în zeflemea, indiferent de industria la care ne refeream, au cucerit o bună parte a planetei cu produsele lor extrem de performante.

Sonata 4G este noul model aflat pe lista viitoarelor smartphone-uri marca ZTE. Anunțat a fi lansat în prima parte a acestui an, telefonul va avea dimensiuni de 126 x 66 x 11.4 milimetri și un ecran capacitiv multitouch de 4 inchi, cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli și protecție de tipul Corning Gorilla Glass. Rețelele de conectivitate disponibile pentru noul telefon ZTE vor fi 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0, iar transferul de date va putea fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE.

La capitolul memorie, Sonata 4G va beneficia de 1 GB de RAM și de 4 GB, dacă ne referim la capacitatea de stocare. Sistemul de operare Android Jelly Bean va rula cu ajutorul unui procesor Dual Core de 1.2 GHz, cu chipset Qualcomm Snapdragon 400. Camera foto va avea 5 MP, sistem de auto-focus și va oferi o calitate maximă a fotografiilor de 2592 x 1944 pixeli.

Viitorul model ZTESonata 4G, va putea fi achiziționat doar în versiunea de culoare neagră. Prețul dispozitivului nu a fost încă dat publicității.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Google Analytics

Noțiunea de ”marketing”, omniprezentă în toate formele în ultimul deceniu, a căpătat aspecte noi de când numărul utilizatorilor de Internet...

Închide