Micromax A115 Canvas 3D

micromax_a115_canvas_3dCine își imaginează că doar americanii sau est-asiaticii sunt mari producători în domeniul telefoniei mobile este într-o mare eroare. Bineînțeles că Apple sau Samsung sunt de departe numărul unu pe piața mondială a smartphone-urilor, însă există și țări a căror primă opțiune în materie de telefoane inteligente sunt companiile locale. Micromax este numele companiei indiene care a cucerit piața națională, având cu peste 20% mai mulți cumpărători decât rivalii de la Apple sau Samsung.

Contrar prejudecăților în ceea ce privește calitatea produselor de origine indiană, Micromax se pregătește să lanseze în luna mai a acestui an un nou model, pe numele său A115 Canvas 3D, ce poate fi încadrat cu ușurință în categoria smartphone-urilor de calitate. Dispunând de opțiunea Dual SIM, telefonul va avea o memorie internă de 4 GB, o memorie RAM de 512 MB, precum și un slot de card microSD, cu o capacitate de până la 32 GB. Dimensiunile display-ului vor fi de 480 x 800 pixeli și o rezoluție de 5 inchi.

Sistemul de operare cu care A115 Canvas 3D va rula este Android 4.1.2 Jelly Bean. Procesorul Dual-Core de 1.2 GHz vine cu un procesor MTK 6577. Camera foto principală va dispune de 5 MP, fiind dotată cu auto-focus și flash LED. Bateria telefonului va avea o rezistență de 4 ore și jumătate, atunci când este folosită, și până la 225 de ore, în modul stand-by.

Micromax A115 Canvas 3D va fi disponibil în două versiuni de culoare – alb și negru, și va costa aproximativ 150 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
CSS 3.0 Maker

Tehnologiile evoluează din ce în ce mai repede, astfel că este tot mai greu să poți ține pasul cu toate...

Închide