Huawei Ascend W2

huawei_ascend_w2Un om de condiție medie, care trăiește într-o țară cu un nivel economic nu foarte ridicat, nu are ca țintă principală achiziționarea de dispozitive costisitoare. Ba din contră, își va îndrepta atenția către produse cu un preț rezonabil, al căror cost să nu se afle la niciuna dintre extreme.

Compania Huawei se află pe lista producătorilor din domeniul telecomunicațiilor, ale căror produse se adresează tuturor pasionaților de tehnologie, indiferent de bugetele de care dispun. Ascend W2 este viitorul dispozitiv marca Huawei, care va fi lansat, cel mai probabil, în luna noiembrie a acestui an. Cu dimensiuni de 134 x 67 x 9.9 milimetri, o greutate de 160 de grame, și un ecran capacitiv LCD de 4.3 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, telefonul va dispune de rețelele de conectivitate 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0, transferul de date putând fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE.

Memoria internă va avea 8 GB, iar cea RAM 512 MB. Noul Ascend W2 nu va beneficia și de un slot pentru card. Sistemul de operare Microsoft Windows Phone 8 va rula cu ajutorul unul procesor Dual Core Krait, de 1.4 GHz, ce va beneficia de un chipset Qualcomm MSM8230 Snapdragon 400. Camera foto va avea 5 MP și o rezoluție maximă a fotografiilor de 2592 x 1944 pixeli. Calitatea de 720p a videoclipurilor va purta garanția unei plăci video Adreno 305.

Culorile disponibile pentru noul Huawei Ascend W2 vor fi roșu, albastru, galben și negru, iar prețul acestuia va fi de aproximativ 230 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Unblog

Tot mai mulți internauți își petrec timpul povestind și împărtășind cu ceilalți utilizatori evenimente, întâmplări, emoții. Fie că apelează la...

Închide