Nokia Asha 210

nokia_asha_210Europa a fost și va rămâne întotdeauna un loc special. Indiferent de progresele tehnologice ale americanilor sau  de ciudățeniile robotice scoase pe piață de est-asiatici, aici timpul își urmează propriul curs, departe de celelalte continente. Tehnologiile lansate pe tărâmurile europene nu seamănă cu gadget-urile lansate de Apple sau Samsung, însă au propriul public, fidel patriotismului continental.

Cei de la Nokia, numărul unu mondial în domeniul comunicațiilor mobile, păstrează încă ideea cuceririi tuturor tipurilor de public, nu a doar a celui cu mulți bani. Deși modelele costisitoare lansate de către finlandezi au avut și au încă mare succes, există și telefoane mobile destul de arătoase, care se adresează celor ale căror venituri nu sunt foarte ridicate. Cel mai recent produs lansat de către NokiaAsha 210, are caracteristicile unui telefon mediu, din punct de vedere al calităților tehnice, dar și un preț extrem de accesibil.

Cu dimensiuni de 111.5 x 60 x 11.8 milimetri, Asha 210 are o greutate de 97.3 grame, tastatură QWERTY, buton WhatsApp, pentru accesul direct la messenger, o dimensiune a ecranului de 2.4 inchi și o rezoluție de 320 x 240 pixeli. Memoria internă este de 64 MB, iar cea RAM de 32 MB. Capacitatea de stocare poate ajunge până la 32 GB, cu ajutorul unui card microSD. 1000 este numărul de contacte ce pot fi reținute în telefon. La capitolul conectivitate, telefonul dispune de rețelele 2G, Wi-Fi și Bluetooth 2.1. Camera foto are 2 MP, fotografiile având o rezoluție maximă de 1600 x 1200 pixeli.

Disponibil în culorile galben, negru, alb, albastru și roz, Nokia Asha 210 este disponibil și în versiunea Dual SIM. Prețul dispozitivului este de aproximativ 70 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Box.com

Una dintre principalele probleme ale mediului online o reprezintă spațiul de stocare. Deși aparent orice este virtual nu are nevoie...

Închide