HTC Desire 501

htc_desire_501Dacă sărbătorile din acest final de an sunt în plină desfășurare, asta nu înseamnă că e timpul ca producătorii din domeniul telecomunicațiilor să ia și ei o pauză. Frenezia competiției se manifestă în fiecare moment, astfel că și acum, la încheierea unui nou ciclu de 12 luni, trebuie să rămânem conectați la noutățile din sfera IT.

Taiwanezii de la HTC au anunțat, cu o lună în urmă, lansarea unui nou model de smartphone din seria Desire, pe numele său de cod 501. Aflat încă pe lista de așteptare a pasionaților de gadget-uri proaspete, telefonul va fi disponibil pentru conectarea în rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, în timp ce transferul de date va putea fi realizat cu ajutorul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC. Dimensiunile lui Desire 501 vor fi de 128.5 x 66.7 x 9.8 milimetri, iar greutatea acestuia va atinge 130 grame. Ecranul capacitiv TFT multitouch va avea un diametru de 4.3 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli.

Spațiul de stocare al telefonului va fi de 8 GB, dar va putea fi suplimentat cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD, în timp ce memoria RAM va avea doar 1 GB. Sistemul de operare Android va fi susținut de un procesor Dual Core, de 1.2 GHz. La capitolul video, noul smartphone HTC va dispune de două camere: una de 8 MP, cu sistem auto-focus încorporat, iar cealaltă de 2.1 MP.

Culorile în care HTC Desire 501 va putea fi achiziționat sunt alb, negru și roz, iar prețul dispozitivului se estimează a fi de 240 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Drupal

O mare parte a cetățenilor secolului 21 s-au transformat, în ultimii ani, în internauți pasionați și oarecum dependenți de mediul...

Închide