Windows 8

În lumea sistemelor de operare, niciuna dintre tabere nu a ridicat steagul alb. Microsoft Windows și Apple Mac OS X, cele mai răspândite sisteme de operare din întreaga lume, își duc bătăliile directe în interesul clienților pe care îi servesc. Lupta lor duce la un progres evident, pentru că ambele doresc să-și cucerească audiența cu lucruri noi, spectaculoase, menite să-i facă pe clienți să-i aleagă pe ei, în detrimentul competitorului direct.

Astfel, Windows face un nou pas către o versiune îmbunătățită a sistemului Microsoft Windows – Windows 8. Din păcate pentru potențialii clienți români doritori, varianta de Windows 8 Pro poate fi comandată momentan doar în Statele Unite. Prețul de 69,99 dolari se adresează utilizatorilor care dețin deja o licență de Windows în variantele sale anterioare – XP, Vista sau Windows 7.

Românii care au achiziționat deja sau vor achiziționa, în perioada 2 iunie 2012 – 31 ianuarie 2013, calculatoare cu sistemul de operare Windows 7 preinstalat, pot apela la soluția Windows Upgrade, pentru prețul de 14,99 dolari.

Pentru cei care doresc mai multe informații direct de la sursă, vă stă la dispoziție pagina oficială de Facebook a celor de la Windows.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.