Alcatel One Touch Snap

alcatel_one_touchCând vine vorba de noutăți, care ar putea fi domeniul cel mai performant, dacă nu industria tehnologică? Fie că discutăm de calculatoare, tablete, telefoane mobile sau alte gadgeturi mai mici, acestea sunt ingredientele unui secol înțesat de modernitate. Niciuna dintre marile companii care se respectă nu a cedat presiunilor în ceea ce privește necesitatea unei inovații constante și au continuat să scoată pe piață noi modele, care mai de care mai inteligente.

Cel mai recent produs marca Alcatel a fost botezat One Touch Snap și va fi lansat în această lună pe piața telefoanelor inteligente. Anunțat încă din februarie, pentru a stârni interesul potențialilor cumpărători, smartphone-ul va putea fi achiziționat și în versiunea dual SIM. Cu o capacitate internă de 4GB și o memorie RAM de 1GB, ce poate duce până la 32 GB, prin intermediul unui card micro SD, One Touch Snap vine încorporat cu un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean și cu un procesor Quad-Core de 1.2 GHz.

Dimensiunile noului smartphone Alcatel sunt de 130.3 x 67 x 9 milimetri, iar display-ul ajunge la 4.5 inchi, având o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Ecranul vine, de asemenea, cu o protecție dată de un tip de sticlă rezistentă la zgârieturi. Camera foto pare să fie destul de performantă, cu cei 8 MP ai camerei principale și 1.3 MP, în cazul celei secundare. Conectivitatea este realizată prin sistemele Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Versiunile de culoare în care va fi lansat One Touch Snap sunt gri, cenușiu și alb. Prețul smartphone-ului nu a fost încă anunțat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Elance

Criza financiară, răspândită la nivel mondial, este un subiect atât de des dezbătut, încât a încetat să mai fie interesantă....

Închide