BlackBerry 9720

blackberry_9720Când lucrurile încep să meargă prost, este categoric momentul unei schimbări. Fie că vorbim de viața privată, de compania în care lucrăm sau de stilul de viață pe care îl ducem. Marii producători de telefonie mobilă se confruntă și ei, de multe ori, cu situații în care doar deciziile drastice pot schimba cursul descendent al lucrurilor. De o astfel de problemă s-au lovit și cei de la Research in Motion, cu al lor popular BlackBerry. Asaltul considerabil de smartphone-uri, care mai de care mai interesante, lansate de către cei de la Apple și Samsung, a făcut ca acțiunile firmei canadiene să fie într-o continuă scădere.

Totuși, redresarea s-a produs la momentul oportun, iar BlackBerry a revenit destul de serios în topul preferințelor consumatorilor. Astfel, canadienii se pregătesc de o nouă lansare, anunțată pentru luna august a acestui an. Proaspăt prezentatul dispozitiv va fi botezat cu numele de cod 9720, va avea dimensiuni de 114 x 66 x 12 milimetri și o greutate de 120 de grame, și va fi dotat cu deja celebra tastatură QWERTY. Rețelele de conectivitate disponibile pentru acest model vor fi 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 2.1.

Dotările interne nu sunt extrem de spectaculoase, telefonul urmând să dispună de doar 512 MB memorie RAM, și tot atâta memorie internă. Aceasta din urmă va putea fi însă suplimentată prin intermediul unui card microSD, cu până la 32 GB. Display-ul lui BlackBerry 9720 va fi de 2.8 inchi, cu o rezoluţie de 480 x 360 pixeli. Sistemul de operare BlackBerry 7.1 va funcționa cu un procesor Tavor MG1 de 806 MHz.

Pe parte de fotografie, smartphone-ul va dispune de o singură cameră, de 5 MP, ce va beneficia de stabilizator de imagine și flash LED.

Versiunile de culoare în care BlackBerry 9720 va fi comercializat sunt negru, alb, albastru, roz și mov. Prețul noului smartphone marca Research in Motion nu a fost încă publicat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Developer Excuses

Pentru a putea să-și desfășoare activitățile zilnice și uneori monotone, omul are nevoie și de relaxare. Încrâncenarea nu este o...

Închide