Alcatel One Touch Snap LTE

alcatel_one_touch_snap_lteO mare parte dintre producătorii de dispozitive tehnologice îi țintesc mai cu seamă pe cumpărătorii cu venituri peste medie. Deși strategia aceasta este oarecum de înțeles, există însă și oameni mai puțini potenți din punct de vedere financiar, care nu s-ar da înapoi de la achiziționarea unui telefon sau a unei tablete, dacă prețul acestora ar fi unul moderat.

Franco-americanii de la Alcatel vizează și un astfel de public, pregătindu-se să scoată luna aceasta pe piață un nou model de smartphone, botezat One Touch Snap LTE. Dimensiunile dispozitivului vor fi de 134 x 69.6 x 10.9 milimetri, acesta fiind dotat cu un display multitouch de 4.65 inchi, rezistent la zgârieturi, și având o rezoluție de 480 x 854 pixeli. Memoria RAM de 1 GB va fi însoțită de o memorie internă de 4 GB, ce va putea fi suplimentată cu până la 32 GB, cu ajutorul unul card microSD. Sistemul de operare al lui One Touch Snap LTE va fi Android 4.2 Jelly Bean, în timp ce procesorul va fi Dual Core, de 1.4 GHz.

Partea de conectivitatea va fi asigurată de rețelele 2G, 3G, 4G LTE, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Camera foto principală va avea 8 MP și o rezoluție maximă a fotografiilor de 3264 x 2448 pixeli, iar camera foto secundară va beneficia de doar 2 MP.

Noul Alcatel One Touch Snap LTE va fi disponibil în versiunile de culoare negru, gri, alb și roșu metalic. Deși prețul său nu a fost încă publicat, se pare că telefonul va fi accesibil tuturor doritorilor din acest punct de vedere.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Blogger

Jurnalismul din România ultimilor ani a trecut prin multe schimbări de formă și de fond. Ziariștii au fost nevoiți să...

Închide