Blogger

bloggerJurnalismul din România ultimilor ani a trecut prin multe schimbări de formă și de fond. Ziariștii au fost nevoiți să se adapteze ultimelor trenduri, pentru ca munca lor să fie una încă urmărită și apreciată. Deși nimeni nu mai cumpără cotidianele ca odinioară, mediul online fiind acela care dă tonul popularității în materie de știri, au rămas încă nostalgici fideli vremurilor trecute.

Totuși, prezentul pune presiune pe toți cei talentați în arta scrisului, astfel că obligativitatea aderării la spațiul de lucru online nu poate fi contestată. În acest sens, nu doar jurnaliștii de meserie au început să-și testeze calitățile de ziariști, ci și oamenii obișnuiți, pasionați de poveștile scrise la ceas de seară, în fața unui monitor gol. Astfel, blogging-ul a căpătat în ultimii ani o notorietate incredibilă, chiar și în țara noastră, fiind chiar o sursă serioasă de venit pentru cei foarte implicați în această activitate.

Printre cele mai populare platforme de blogging se numără și Blogger, extrem de ușor de folosit de către orice neinițiat în tainele calculatorului. Crearea unui blog este mai mult decât simplă și necesită o investiție de doar câteva minute din partea oricărui utilizator care dorește să adere în acest fel la spațiul online. Alegerea unui template nu implică nici ea prea mult efort, iar opțiunile legate de design sunt destul de numeroase. După bifarea opțiunilor legate de titlu și aspect, nu ne rămâne decât să ne împărtășim toate gândurile și ideile după bunul nostru plac și să ne încântăm cititorii cu tot ceea ce ne trece prin cap.

Cei care doresc să-și facă un blog pe platforma Blogger o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Shotcut

Toate activitățile care țin de domeniul artei și al creativității sunt accesibile unui număr mic de oameni. Pentru că talentul...

Închide