Buffer

bufferEvoluția timpurilor actuale datorează mult mediului online și felului în care acest spațiu s-a dezvoltat. Acum 10-15 ani prea puțini erau aceea care aveau acces la Internet, referindu-ne procentual la populația globului, iar interacțiunile între utilizatori erau nesemnificative. Costurile deținerii unui abonament erau destul de ridicate, cel puțin în țara noastră, iar asta împiedica oarecum crearea unui trafic intens, de vreme ce internauții aveau un număr limitat de ore pe care să-l poată petrece în lumea virtuală.

Între timp, lucrurile au evoluat către extremitatea cealaltă, iar boom-ul în ceea ce privește conexiunea la Internet a dezvoltat noi rețele și platforme, crescând totodată și interacțiunea din mediul online. Cea mai populară metodă, în ziua de azi, de a construi relații virtuale, este înscrierea pe una din zecile de rețele sociale existente la momentul actual. Numărul lor nu este unul clar definit, pentru că în fiecare zi apar noi site-uri de socializare. Chiar dacă nu toate au rezonanța și importanța Facebook-ului, spre exemplu, rolul lor este cam același.

Mulți dintre posesorii de conturi pe diferitele rețele virtuale nu se opresc doar la una dintre platforme, ci sunt activi pe o multitudine de rețele, cele mai populare fiind, desigur, Twitter, Facebook, LinkedIn sau Google Plus. Se întâmplă adesea ca lista de prieteni, de la o rețea la alta, să nu corespundă întru totul. Iar dacă mesajul pe care dorim să-l împărtășim trebuie să ajungă la toți cunoscuții noștri, va trebui să facem efortul de a posta aceeași informație în repetate rânduri. Ceea ce, la un moment dat, poate deveni plictisitor. Pentru a scăpa de această corvoadă, putem apela la Buffer, o aplicație care ne ajută să transmitem același mesaj către toate conturile dorite, fără prea mult efort. Odată ce conturile noastre de pe rețelele sociale au fost legate de cel creat pe platforma Buffer, postarea de mesaje se simplifică semnificativ.

Crearea unui cont pe Buffer este extrem de simplă și se poate realiza de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Volet

Noutățile din domeniu IT-ului par să nu se oprească niciodată. Aplicații noi, programe interactive, facilități tehnologice, toate acestea fac parte...

Închide