QR Code Generator

qr_code_generatorVarietatea acestei lumi este, probabil, și unul dintre secretele sale. Poate de aceea viețile noastre sunt atât de frumoase, pentru că avem opțiuni. Iar cum tehnologia nu stă nicio clipă, inventând tot felul de inovații mai mult sau mai puțin surprinzătoare, și existența noastră capătă, odată cu ea, mai multă culoare. Printre cele mai năstrușnice și totodată sclipitoare idei pe care un om a putut să le aibă, în ultimele decenii, se numără și crearea de coduri QR. Inventată, cum altfel, de un japonez, această modalitate de scanare este o adevărată comoară, mai ales pentru deținătorii de smartphone-uri sau tablete, aflați mereu pe fugă, și care doresc să fie informați cât mai repede cu putință.

QR Code Generator este doar unul dintre site-urile care permit internauților crearea extrem de facilă a codurilor QR. Efortul depus este unul minim, nefiind necesară decât introducerea URL-ului, a informațiilor de contact sau a textului pe care dorim să îl încorporăm în cod.

Generarea imaginii este automată, iar salvarea ei pe propriul calculator, într-unul dintre formatele .png, .svg sau .eps, se face prin apăsarea unui simplu buton. Dimensiunea la care dorim să exportăm codul QR este customizabilă, astfel că putem să alegem oricând mărimea optimă pentru codul pe care vrem să-l generăm. Imaginea obținută poate fi, de asemenea, integrată oricărui site, cu ajutorul unui cod html, sau poate fi distribuită printr-un link direct.

Cei care doresc să creeze coduri QR cu ajutorul lui QR Code Generator o pot face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
PicPick

Suntem mulți cei care folosim Internetul zi de zi. Este aproape imposibil ca, odată intrat în lumea aceasta virtuală, să...

Închide