Isuu

issuuÎn secolul 21 nu este foarte important cu ce apari pe piață, ci cât de des o faci. O promovare eficientă poate să suplinească, în bună parte, o calitate precară a produsului sau serviciului pe care dorim să-l popularizăm. Din această cauză, există tot soiul de metode prin care putem să ce optimizăm aparițiile în motoarele de căutare, printr-o suită de tehnici extrem de diversificate. Garanția unui business bun, în ziua de azi, implică sine qua non prezența în mediul online.

Chiar și cei care activează în mod special în industria print-ului au început să-și canalizeze atenția către promovarea în spațiul virtual. Astfel, cei care se ocupă de reviste au posibilitatea de a ajunge și în mediul online, prin intermediul Issuu. Această platformă permite încărcarea de reviste sau broșuri în format .pdf, transformându-le în imagini dinamice, paginile putând fi răsfoite asemeni materialelor în format print.

Crearea unui cont pe Issuu este gratuită, însă uploadarea documentelor este accesibilă tuturor utilizatorilor până la un anumit număr de pagini încărcate. Cei care doresc să beneficieze de toate facilitățile puse la dispoziție de Issuu pot să-și aleagă contra-cost pachetele pe care le doresc. Revistele încărcate pot fi distribuite pe mail sau pe alte rețele sociale, precum Facebook, Twitter sau Google Plus.

Platforma Issuu poate fi accesată aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Pokki

Telefoanele mobile, pe care odinioară le foloseam doar pentru a contacta persoanele din agendă, în caz de nevoie, au devenit...

Închide