Tumblr

tumblrÎntr-un nou periplu prin lumea virtuală, am descoperit noi moduri de petrecere a timpului liber. Nu e vorba de o rețea socială în adevăratul sens al cuvântului, ci de o combinație, mai degrabă. Tumblr, căci despre el este vorba, beneficiază de structura unui blog și de facilități similare celor oferite de Twitter. Creare unui cont pe această platformă este extrem de simplă. Conexiunea cu propriile conturi din celelalte rețele este suficient de intuitivă, astfel încât orice utilizator să se poată bucura de această facilitate.

Din punct de vedere al postărilor posibile, acestea pot consta în texte, melodii, videoclipuri sau fotografii, Tumblr oferind câte un buton de meniu pentru fiecare din aceste opțiuni. Informațiile pot fi actualizate cu mare ușurință, iar accesul la alți utilizatori Tumblr este și el facilitat prin posibilitatea de conexiune cu persoanele din listele noastre de Gmail sau Facebook.

Creat mai degrabă cu scopul de a fi o platformă în care oamenii își promovează creațiile, de orice natură, Tumblr poate fi și un loc ideal pentru a socializa, datorită opțiunii de ”Follow”, asemănătoare celei de la Twitter.

Cei care doresc să-și extindă rețeaua de socializare, își pot face cont pe Tumblr de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
3D Crafter

Formele și culorile fac parte din viața noastră de zi cu zi. A beneficia de ele este un drept comun...

Închide