DownFacebook

down_facebookAtrași atât de tare în acest cerc vicios, al rețelelor sociale, este din ce în ce mai dificil să mai dăm înapoi. Cuceriți de noutățile mai mult sau mai puțin virtuale, ale prietenilor mai mult sau mai puțini reali, ne consumăm o bună bucată din timp explorând tot felul de comunități online.

De departe, Facebook-ul ia fața tuturor celorlalte rețele sociale, atât în ceea ce privește popularitatea sa, cât și numărul de utilizatori. Și facilitățile oferite de către colosul american sunt dintre cele mai diverse, altfel că entuziasmul membrilor rețelei este justificat întru totul. Printre mulțimea de aspecte pozitive puse la dispoziție de către Facebook se numără și accesul vizual nelimitat către locuri necunoscute, oameni celebri sau întâmplări neobișnuite. Fie că sunt fotografii sau videoclipuri, toate acestea ne oferă posibilitatea de a intra într-o lume uneori inaccesibilă publicului larg. Dacă fotografiile le putem descărca cu ușurință, pe partea de video s-ar putea să întâmpinăm oareșice probleme, din acest punct de vedere. Asta pentru că Facebook-ul nu are o opțiune de a downloada videoclipurile.

Dacă dorim, totuși, să facem acest lucru, putem apela la DownFacebook, o platformă gratuită care ne permite descărcarea videoclipurilor încărcate pe Facebook, de către alți utilizatori. Modalitatea de a face acest lucru este una destul de simplă. Se copiază URL-ul, apoi se introduce în câmpul destinat lui, pe platforma DownFacebook, iar ulterior putem salva fișierul video. Dacă cel care a postat respectivul filmuleț a optat ca acesta să nu fie distribuit publicului larg, ci doar prietenilor din lista proprie, trebuie să ne întrebuințăm ceva mai mult pentru a reuși să îl descărcăm. Cu un click dreapta, în pagina unde este postat videoclipul, selectăm opțiunea ”Vezi codul paginii”, îl copiem integral și apoi îl lipim în pagina de DownFacebook, la secțiunea potrivită. În felul acesta, vom putea obține link-ul de descărcare.

Cei care doresc să acceseze platforma DownFacebook o pot face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
CamStudio

Nimeni nu s-a născut învățat, pe lumea aceasta, așa că întotdeauna este o vreme pentru acumulări. Indiferent dacă ne referim...

Închide