JibJab

jib_jabDe multe ori ne lovim de monotoniile cotidiene, care ne fac să fim morocănoși, încrâncenați și lipsiți de chef. Poate că fețele crispate și grijile permante fac parte din tipologia poporului român, însă putem să mai alinăm din tragismul existenței noastre zilnice prin tot felul de aplicații amuzante, menite să ne binedispună.

Bineînțeles că la capitolul distracție americanii dau clasă tuturor celorlalte popoare. Astfel, ei au inventat o platformă de e-cards extrem de amuzantă și totodată foarte populară. Cu mai mult de zece ani în spate, JibJab este printre cele mai cunoscute site-uri de felicitări virtuale, ce pune la dispoziție o multitudine de modele de imagini sau videoclipuri ce pot fi personalizate după bunul plac și trimise către oricine ne dorim. Crearea unui cont este simplă și gratuită, iar de aici opțiunile sunt nenumărate. Bineînțeles că cei care aleg să-și upgradeze contul și să plătească 12 dolari pe an beneficiază de toate minunățiile puse la dispoziție de către cei de la JibJab, ale căror servicii se îmbunătățesc pe zi ce trece, dar nici cei cu conturi gratuite nu se pot declara nemulțumiți de serviciile californienilor.

Felicitările cu chipuri umane pot fi expediate în orice perioadă a anului, existând desigur și carduri speciale, realizate cu ocazia sărbătorilor tradiționale, fie că vorbim de Crăciun, Ziua Recunoștinței sau Valentine’s Day. Una dintre opțiunile inspirate puse la dispoziție de JibJab este aceea că permite programarea expedierii felicitărilor, astfel încât un eveniment să nu ne prindă nepregătiți. De asemenea, pozele încărcate pe platformă vor rămâne stocate pe contul nostru, astfel încât să le putem refolosi, dacă vom avea nevoie de ele.

Crearea unui cont pe JibJab se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Cloud System Booster

Activitățile noastre de zi cu zi se desfășoară în mare parte în mediul online. Asta face ca laptop-ul să devină...

Închide