Trilu Downloader

trilu_downloaderMulte sunt lucrurile care ne plac și informațiile pe care dorim să le aflăm. Majoritatea dintre ele se află în mediul online. Nu există melodie, film sau poezie pe care să nu o găsim, la o atentă căutare, pe Google. E lesne de înțeles că acest acces ”la liber” dăunează oarecum autorilor, compozitorilor și tuturor creatorilor de artă. Deși promovarea în spațiul virtual se face fără prea mare efort, distribuirea gratuită a propriilor compoziții sau creații poate duce la un eventual faliment în viața reală.

Desigur, puțini sunt cei care mai dau bani pe albume muzicale sau pe romane ”en-vogue”, și care apreciază acest fapt ca fiind o normalitate. Pentru toți aceștia, probabil că tot efortul artistico-literar al unora sau altora este unul justificat. De partea cealaltă a baricadei, a celor care obișnuiesc să utilizeze doar Internetul pentru accesul la tot felul de melodii sau filme, le recomandăm o cale mai facilă de a face acest lucru.

Trilulilu, una dintre cele mai populare platforme existente pe piață românească în materie de muzică și filme, pune totuși câteva piedici când vine vorba de descărcarea materialelor încărcate de către utilizatori. Chiar dacă restricțiile nu mai sunt la fel de dure ca acum câțiva ani, este nevoie totuși de un intermediar care să faciliteze download-ul fișierelor preferate. Trilu Downloader este unul dintre site-urile al căror scop este acela de a descărca gratuit fișiere de pe Trilulilu, fără a fi necesară instalarea niciunui program. Utilizarea sa este extrem de simplă, nefiind nevoie decât de URL-ul melodiei sau clipului pe care dorim să-l descărcăm.

Cei care doresc să acceseze platforma Trilu Downloader o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Make Own Ringtone

Într-o lume bombardată de tehnică și gadget-uri, prea puțini sunt cei care nu apelează la dispozitive inteligente, pentru a-și facilita...

Închide