Make Own Ringtone

make_own_ringtoneÎntr-o lume bombardată de tehnică și gadget-uri, prea puțini sunt cei care nu apelează la dispozitive inteligente, pentru a-și facilita existența de zi cu zi. Și cum cea mai la modă ustensilă este smartphone-ul, este greu de crezut că există prea mulți tineri care să nu dispună de o astfel de jucărie. Aplicaţiile extrem de atractive, precum şi modul practic de manevrare a contactelor sunt doar câteva dintre argumentele în favoarea achiziţionării unui telefon inteligent.

Pentru cei care pun preţ pe ordine şi disciplină, atât în viaţa privată, cât şi în activităţile de zi cu zi, probabil că ordonarea agendei telefonice, după achiziţionarea unui smartphone, este o prioritate. Și cum posibilitățile de conectare a telefonului cu diversele rețele sociale ne oferă posibilitatea încărcării listelor de prieteni direct în agenda telefonică, nu ne mai rămâne de făcut decât să ne sortăm contactele în funcție de un anumit ton de apel.

Pentru ca eforturile noastre să fie minime, iar alegerea refrenelor preferate să nu fie o corvoadă, există un site care se ocupă de decupajul .mp3-urilor, astfel încât sarcina noastră să fie doar aceea de a încărca piesele în telefon. Make Own Ringtone este numele platformei, iar utilizarea sa este extrem de intuitivă. Încărcarea unui .mp3 se face fie din propriul calculator, fie prin intermediul unui URL. Se alege apoi durata părții de piesă pe care dorim să o extragem, stabilim punctul de început și pe cel de sfârșit, iar apoi nu trebuie decât să descărcăm fișierul rezultat, care va fi și el tot sub formă de .mp3.

Principalul avantaj al site-ului Make Own Ringtone este acela că nu trebuie să descărcăm niciun fel de program, platforma fiind funcțională online și absolut gratuit. Cei care doresc să decupeze .mp3-uri cu un minim de efort o pot face accesând site-ul oficial Make Own Ringtone.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Ativ Q

Dacă deunăzi eram cel puțin surprinși de rapiditatea cu care tehnologia progresa, acum noi suntem cei care ținem standardele ridicate....

Închide