Online Converter

Multe sunt situațiile în care ne dau dureri de cap căutările pe Google, în speranța găsirii unor soft-uri gratuite care să ne ușureze munca. Astăzi ne vom referi la conversiile de fișiere, fie ele audio, video, imagini sau arhive. Fiecare format dintre cele menționate necesită cel puțin un soft, dacă nu mai multe, pentru convertirea de fișiere (spre exemplu, conversia unui MP3 în MP4, OGV sau WAV).

Am prezentat acum acum câteva zile un program (Free Studio) care avea printre îndeletnicirile sale și conversiile de fișiere; însă, pe lângă faptul că necesita instalare, și implicit timp irosit, gama de fișiere convertite nu era atât de largă. Mai simplu și mai practic, pentru toate bătăile de cap trecute și prezente, există o soluție care ne va ușura cu siguranță viața: www.online-convert.com.

Site-ul ne oferă facilitatea de a ne converti e-book-urile, fișierele audio sau video, arhivele, imaginile sau documentele cam în orice format care ne trece prin cap. În plus, avem chiar posibilitatea de a genera coduri criptate pentru parolele noastre. Fiecare dintre categoriile menționate mai sus oferă cel puțin 5 formate de conversie, în cazul arhivelor și merg până la 22 de opțiuni, în cazul formatelor video.

Cum timpul este o resursă importantă, sperăm ca sfatul nostru să vă scutească de multe căutări pe Google, iar soluția prezentată să fie una de folos.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Black Friday

Luna noiembrie aduce cu sine un eveniment extrem de interesant pentru potențialii cumpărători de produse IT - Black Friday. În...

Închide