Avira

aviraToți utilizatorii de Facebook s-au întâlnit probabil, zilele trecute, cu un mesaj capabil să stârnească curiozitatea tuturor celor interesați, prin care erau anunțați că pot vedea lista persoanelor ce le-au vizitat profilul. Desigur, curiozitatea este o slăbiciune care poate fi exploatată oricând, pentru că n-are granițe terestre. Iar cei mai familiarizați cu acest lucru sunt hackerii, ”amicii” noștri virtuali care încearcă să ne strice socotelile în mediul online prin felurite mijloace. Naivitatea este și ea o armă nu foarte ascuțită, de care se poate profita cu ușurință. Dar pentru a o combate și a face față tuturor atacurilor informatice, au fost create programele anti-virus.

Unul dintre ele, nu neapărat cel mai eficient, este Avira. Purtând pecetea nemților de la Avira Operations, softul a strâns deja peste 100 de milioane de utilizatori din lumea întreagă. Deși cele mai populare versiuni sunt cele Premium și Internet Security 2013, varianta free dispune și ea de câteva opțiuni care să ne facă să navigăm în siguranță pe Internet. Eliminarea virusurilor și a troianilor, îndepărtarea amenințărilor de tip malware sau interceptarea site-urilor care prezintă potențiale probleme de securitate, înainte ca acestea să se încarce, sunt câteva dintre propunerile producătorilor de la Avira pentru versiunea gratuită a softului.

Cei care doresc să descarce acest program, o pot face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC M4

Nu știu câți dintre noi ne imaginam, acum douăzeci de ani, că vom ajunge dependenți de telefonia mobilă, în condițiile...

Închide