Freemake Video Downloader

freemake_video_downloaderInternetul, resursa infinită de informație, și totodată prietenul necondiționat al omului modern, oferă o mulțime de lucruri interesante. Filme de odinioară, desene animate ale copilăriei, videoclipuri preferate sau chiar tutoriale extrem de utile, toate acestea sunt prezente laolaltă în spațiul virtual. Pentru că multe dintre ele aparțin unor alți internauți, care au amabilitatea sau dorința de a le împărtăși cu ceilalți, riscul ca acestea să dispară, la un moment dat, din mediul online, este destul de ridicat.

Pentru a evita astfel de probleme, putem să descărcăm filmulețele preferate în propriul calculator, astfel încât să nu mai depindem nici de conexiunea la Internet, nici de bunăvoința celorlalți internauți. Unul dintre programele cu ajutorul căruia putem face acest lucru este Freemake Video Downloader. Multe soft-uri similare permit descărcarea doar de pe YouTube a videoclipurilor dorite, însă acesta pune la dispoziția utilizatorilor opțiunea de a downloada clipuri de pe Facebook, Vimeo, TubePlus, Dailymotion sau Vevo, precum și de pe multe alte platfrome video.

Freemake Video Downloader este un soft gratuit ce poate fi descărcat de pe site-ul oficial.

One Response

  1. onchannel 02/04/2014

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Toshiba Excite Pro

Lumea gadget-urilor este într-o permanentă dezvoltare. Asta și datorită interesului pe care clienții îl manifestă pentru toate dispozitivele tehnologice, care...

Închide