ManyCam

many_camÎncă de pe vremea când mIRC-ul era principala distracție a pasionaților de Internet, folosirea unei camere web în conversațiile online a început să devină un lucru din ce în ce mai obișnuit. Dar ce ne facem dacă folosim mai multe platforme de chat concomitent (spre exemplu, Yahoo Messenger și Skype) și vrem să utilizăm web-ul în toate rețelele?

Una dintre soluții este ManyCam, un soft care permite derularea conversațiilor inclusiv în variantă video, prin intermediul unei singure ferestre. Printre altele, programul permite adăugarea de efecte sau filtre la background sau modelarea propriei imagini, folosind accesoriile pentru față. Pot fi inserate imagini din propria arhivă pe care le putem folosi ca fundal sau ca elemente pentru a completa imaginea redetată de webcam.

În plus, soft-ul permite și schimbarea vocii, care poate suna ca a unui extraterestru sau a unui robot. De asemenea, putem arăta prietenilor și desktop-ul calculatorului personal. Schimbul între ferestre se face rapid, printr-un simplu click pe imaginea dorită.

ManyCam este un soft gratuit și poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BlackBerry Z10

Secolul în care trăim înseamnă noutate, profit și nu în ultimul rând, continuitate. Gloria de astăzi nu este o garanție...

Închide