FormatFactory

format_factorySchimbul de informații între diverse gadget-uri este o modă care pare să prindă tot mai mult contur. Formatele variate ale fișierelor provenite din surse diferite au încetat să mai fie o problemă demnă de luat în seamă, de vreme ce tot mai mulți dezvoltatori inventează fel de fel de programe ce au menirea de a converti multiple fișiere.

FormatFactory face și el parte din categoria soft-urilor gratuite, care se ocupă cu conversia documentelor media. Avantajul folosirii acestui program este acela că beneficiază de opțiunea conversiei a multiple materiale, fie ele audio, video, foto sau arhive de tip ISO. Fișierele rezultate pot fi de tip MKV, MPG, VOB, MOV sau FLV, în cazul materialelor video, MP4A, MP4R, OGG sau WAV, pentru cele audio și ICO, BMP, GIF, TIF sau PCX, când vine vorba de imagini. DVD-urile sau CD-urile pot fi și ele convertite cu ușurință la formatele ISO sau CSO.

Timpul de conversie foarte scurt și spațiul de doar 135.7 MB, necesar instalării, sunt argumente în plus pentru utilizarea lui FormatFactory.

Programul poate fi descărcat de pe site-ul celor de la Softonic.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Microsoft Office 2013

Orice produs proaspăt lansat în lumea IT-ului pare să fie întâmpinat atât cu entuziasm, cât și cu scepticism. Se pare...

Închide