Burn Subtitle

burn_subtitleDiversitatea globală aduce cu sine un conglomerat de elemente care, în varietatea lor, ne fac viața mai interesantă. Indiferent dacă vorbim de muzică, fotografie sau film, toate acestea sunt parte a unui diversități culturale uriașe, la care noi avem acces prin intermediul noilor tehnologii.

Referindu-ne doar la partea de filme, probabil că este mult mai agreabil să petrecem o duminică cu prietenii, într-o sală de cinema, decât să ne înghesuim în fața unui calculator dotat cu un ecran de mici dimensiuni și de calitate îndoielnică. Dar cum comoditatea este parte a vieților noastre, multă lume preferă să evite deplasările în weekend. Pentru cei care nu vor totuși să se lipsească de experiența unui film vizionat pe un ecran uriaș, există și soluții mai ”casnice”. Este însă nevoie de un televizor cu o diagonală generoasă și de un DVD sau o consolă suficient de performante, astfel încât treaba să fie pe jumătate rezolvată. Singura problemă rămasă ar fi aceea că, spre exemplu, consolele de jocuri nu acceptă subtitrări externe filmelor. Astfel, trebuie să găsim o metodă prin care să alipim subtitrările filmelor, pentru a ne putea bucura de o experiență cinematografică de calitate, chiar la noi acasă.

Burn Subtitle este unul dintre soft-urile gratuite care vin în ajutorul nostru. Rolul său este acela de a integra subtitrările în filme, astfel încât nu va mai fi nevoie de alte codec-uri sau programe, prin intermediul cărora să putem beneficia de subtitrarea peliculelor. Instalarea programului se face extrem de simplu, prin rularea unui fișier executabil, iar întrebuințarea sa este mai mult decât intuitivă.

Descărcarea lui Burn Subtitle se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Allview V1 Viper

Scepticismul are valoare de verdict, atunci când vine vorba de produsele făcute în România. Reacția de respingere nu vine neapărat...

Închide