Citrify

citrifyPentru a atinge cele mai înalte culmi ale succesului, din punct de vedere profesional, este nevoie de o muncă asiduă și de ani de răbdare. Există însă și lucruri pe care le putem învăța din mers, și rezultate spectaculoase la care putem ajunge, fără prea mult efort.

Însă atingerea unui astfel de scop se poate realiza doar cu ajutorul a ceva sau a cuiva. Este și cazul multora dintre soft-urile prezente pe piață la momentul actual, o bună parte dintre ele gratuite, care ne facilitează accesul către tot felul de lucruri spectaculoase. Retușarea de imagini, o activitate extrem de populară în ultimii ani, a devenit o ocupație constantă pentru mulți internauți pasionați de fotografie. Una dintre aplicațiile care ne poate ușura munca, într-o astfel de activitate, este Citrify. Dispunând de tot felul de ajustări, cum ar fi luminozitatea, contrastul, rotirea sau decupajul, soft-ul pune la dispoziție utilizatorilor și o serie de efecte extrem de plăcute ochiului, printre care transformarea fotografiei în versiunea de alb-negru, de sepia sau de schiță de creion.

Editarea merge până în detaliu, utilizatorul având opțiunea de a retușa riduri, de a albi dinți, de a scoate efectul de ochi roșu sau de a calibra tonalitatea pielii. Avantajul major al lui Citrify este acela că toate editările se fac online, fără a fi nevoie de instalarea niciunui program.

Cei care doresc să acceseze aplicația Citrify o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Spice Mi-525 Pinnacle FHD

Pecetea pusă asupra cuiva sau asupra a ceva nu are întotdeauna argumente suficient de plauzibile. Mai ales când vine vorba...

Închide