Any Video Converter

any_video_converterAccesul la multiplele terminale tehnologice aduce cu sine și nevoia de a accesa cât mai multe documente cu diverse extensii. Este valabilă și viceversa, atunci când device-urile vechi sunt depășite de fișiere sau programe noi. De aceea, programele de conversie sunt printre cele mai căutate soft-uri de pe Internet. Iar atunci când paleta de opțiuni în ceea ce privește numărul de conversii oferite crește, se mărește și interesul utilizatorilor pentru respectivul program.

Any Video Converter este un program gratuit, a cărui gamă de conversii cuprinde numeroase terminale, începând cu produsele Apple și Android, și mergând până la cele de la Sony. Astfel, dacă dispuneți de orice fel de iPhone, iPad, iPod sau Apple TV și doriți să convertiți fișierele video pentru a fi compatibilele cu aparatele ce funcționează cu sistemul de operare Android, o puteți face fără mari bătăi de cap. Programul oferă și posibilitatea optimizării fișierelor pentru console Xbox 360, PSP sau PS3.

Varianta gratuită a programului poate fi descărcată de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
XPS 14 Ultrabook DELL

Dimensiunea și portabilitatea sunt două caracteristici de care gadeget-urile secolului 21 ar trebui să țină cont. Cu cât sunt mai...

Închide