XMedia Recode

xmedia_recodeDacă fotografiile au cucerit de ceva ani inimile pasionaților de vacanțe, a venit vremea ca filmările să-și facă și ele loc în agenda estivală a amatorilor de călătorii. E drept că o poză este mult mai ușor de manevrat, de editat și chiar de stocat, decât un videoclip. Dar amintirile păstrate în format video redau cu siguranță, mult mai clar, momentele frumoase din vacanțe, și nu numai.

Pentru că filmatul începe să se răspândească printre tot mai multe persoane, este normal ca și editarea video să fie la modă. Chiar dacă nu este la fel de simplă ca retușarea fotografiilor, există programe care facilitează manipularea videoclipurilor, chiar și de către neinițiați.

Unul din soft-urile care au această funcție este XMedia Recode. Decuparea fișierelor video, corectarea luminilor și a culorilor, normalizarea volumului sau ajustarea frame-rate-urilor sunt doar câteva dintre posibilitățile de editare pe care creatorii lui XMedia Recode ni le pun la dispoziție. De asemenea, programul convertește o mulțime de formate audio și video, printre care .flv în .mp3, 3GP în avi, wma în mp3 sau mov în avi.

XMedia Recode este compatibil cu sistemele de operare Windows XP SP3, Windows Vista și Windows 7, iar interfața acestuia este disponibilă în engleză, germană, italiană, franceză și japoneză.

Programul poate fi descărcat gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HP Slate 7

Cuceriți de noile invenții ale companiilor producătoare de smartphone-uri, am uitat să ne mai îndreptăm atenția și către tablete. Cei...

Închide