Hyper Cam 2

Cu toții am avut curiozitatea sau nevoia, măcar o dată, să căutăm pe internet tutoriale. Fie pentru că un anumit program ne dădea bătăi de cap, fie pentru că nu știam să utilizăm anumite comenzi pentru ceea ce aveam noi nevoie. Și pentru că o explicație însoțită de imagini va fi întotdeauna mai bine argumentată decât una scrisă, cele mai bune tutoriale sunt cele în format video.

Chiar dacă nu toată lumea are darul de a explica pe înțelesul tuturor, procesul de înregistrare a desktop-ului și de redare ulterioară a imaginilor poate fi o nevoie pentru orice utilizator. Fie pentru uz personal, fie pentru activități comerciale, această activitate ne poate da multe bătăi de cap.

Există o mulțime de soft-uri pe care le putem găsi și care ne oferă facilitatea aceasta, de a înregistra în timp real tot ce apare pe ecranul calculatorului, însă multe dintre ele au lacune de funcționalitate. Desigur, putem apela, spre exemplu, la variantele cu licență, care dispun de perioade de trial de cel puțin 15 zile. Însă riscăm ca videoclipul pe care dorim să-l realizăm să fie marcat cu semnătura producătorului fie pe mijlocul ecranului, fie într-unul dintre colțuri. Și de cele mai multe ori nu ne dorim acest lucru.

De aceea, pentru cei care vor să beneficieze de un soft gratuit, Hyper Cam 2 este o soluție excelentă. Programul poate fi descărcat de aici.

Meniul este destul de simplu, comenzile sunt clare, iar calitatea produsului final este una excelentă. Este indicat totuși, pentru un sunet optim al videoclipurilor, să folosim un microfon, fie unul de sine stătător, fie încorporat căștilor.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Noul Sony VAIO Duo 11

Cei de la Sony nu încetează să ne surprindă niciodată. Cel mai nou produs al lor lansat pe piața din...

Închide