Noul Sony VAIO Duo 11

Cei de la Sony nu încetează să ne surprindă niciodată. Cel mai nou produs al lor lansat pe piața din România, îmbină perfect utilitatea unui laptop cu plăcerea unei tablete. VAIO TM Duo 11 este noutatea absolută a celor de la Sony. Ultrabook-ul dispune de un excelent procesor Intel®Core™ i5, care crește în mod simțitor performanțele computerului. Iar design-ul Surf Slider de care dispune este perfect pentru cei care vor să se bucure de avantajele unei tablete.

Ecranul beneficiază de tehnologia OptiContrast™ full HD, oferind utilizatorului posibilitatea unei interacțiuni tactile cu noul Windows 8, sistemul de operare cu care vine instalat PC-ul. Având 11,6”, ecranul noului VAIO oferă posibilitatea vizualizării la standarde ridicate a fotografiilor și a filmelor.

Multitudinea de aplicații de care dispune va trasforma noua tabletă-computer într-un tovarăș de drum excelent, în special pentru călătoriile de lungă durată. ”Sociallife” este aplicația perfectă când vine vorba de rețele sociale, permițând utilizatorilor administrarea și sortarea știrilor și a informațiilor legate de prietenii virtuali printr-o interfață intuitivă. Amatorii de fotografii vor fi și ei încântați de aplicația ”Album”, ce permite sortarea fotografiilor extrem de simplu.

Având dimensiuni de aproximativ 320 mm x 17.85 mm x 199 mm, și o greutate de aproape 1,3 kilograme, PC-ul-tabletă va deveni, cu siguranță, un prieten de nădejde al celor ce îl vor achiziționa, acesta înlocuind cu succes o mulțime de alte gadget-uri.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Free Studio

De câte ori nu ni s-a întâmplat să încercăm să descărcăm ceva de pe YouTube și să ne prindem urechile...

Închide