BLU Life Play S

blu_life_play_sCând competiția este cea care îți oferă cea mai mare motivație de a merge mai departe, ambiția trebuie să se ridice la cele mai înalte cote, pentru a reuși. Americanii de la BLU, o companie destul de puțin cunoscută încă, pe plaiurile europene, a cunoscut o expansiune semnificativă pe continentul american, în cei aproape cinci ani de existență pe piața de telefonie mobilă, și numai.

Printre cele mai noi produse anunțate a fi lansate de către compania americană, în viitorul apropiat, găsim și modelul Life Play S, un telefon extrem de interesant, cu câteva caracteristici tehnice demne de luat în seamă. Cu dimensiuni de 137.5 x 67.5 x 7.8 milimetri și o greutate de 109 grame, noul dispozitiv BLU va avea opțiunea de conexiune la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, în timp ce transferul de date va putea fi realizat cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE. Disponibil și în versiune Dual SIM, noul Life Play S va fi dotat cu o memorie RAM de 1 GB, și va beneficia de un spațiu de stocare de 4 GB, care va putea fi suplimentat cu până la 64 GB, prin intermediul unui card microSD. Ecranul capacitiv LCD IPS multitouch va avea o dimensiune de 4.7 inchi și o rezoluție maximă de 720 x 1280 pixeli.

Android 4.2 Jelly Bean este sistemul de operare cu care va funcționa BLU Life Play S. Acestuia i se va alătura un procesor Quad-Core Cortex A-7 de 1.3 GHz și un chipset Mediatek MT6582. Pe parte de fotografie, noul model BLU va sta destul de bine, cu cei 8 MP ai camerei principale, și cei 2 MP, de care va dispune camera frontală. La capitolul video, telefonul va beneficia de o placă Mali-400, ce va oferi o calitate a fișierelor video de 1080p și 30 de cadre pe secundă.

Culorile disponibile pentru noul BLU Life Play S vor fi alb și albastru. Prețul dispozitivului nu a fost încă anunțat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Magento

Comerțul se poate face într-un milion de feluri, dacă flerul este de partea noastră. Nu există soluții câștigătoare, dar există...

Închide