Magento

magentoComerțul se poate face într-un milion de feluri, dacă flerul este de partea noastră. Nu există soluții câștigătoare, dar există metode de a găsi aceste soluții. Tot mai mulți oameni și-au redirecționat business-ul către mediul online. Fie din rațiuni financiare, întrucât costurile unei astfel de afaceri sunt sensibil mai mici, și nu implică existența obligatorie a unui spațiu comercial, fiind de ajuns un simplu depozit pentru a demara lucrările, fie din rațiuni practice, întrucât este mai simplu pentru un consumator să facă anumite achiziții din fața calculatorului, fără a fi nevoit să umble printr-o mulțime de magazine, în căutarea produsului dorit.

Un magazin online poate aduce, în momentul actual, mult mai mulți clienți decât un spațiu comercial clasic, pe care îl putem repera într-o anumită locație, în formă fizică. Iar Magento este una dintre platformele predefinite care ne pot veni în ajutor atunci când ne decidem să ne mutăm business-ul în spațiul virtual. Construită ca un schelet căruia îi pot fi adăugate o mulțime de componente și facilități, astfel încât produsul final să fie unul de succes, Magento este poate cea mai ”dotată” platformă de lucru, cu cele mai multe opțiuni de customizare ale magazinului online. De la posibilitățile de transport multiple, până la metode de livrare variate, sau de la crearea de pachete promoționale, cu tot soiul de facilități, Magento le are pe toate. Cei care doresc să se adapteze vizual diverselor perioade de sărbătoare, pot să-și creeze diferite design-uri, pe care să le implementeze la momentul dorit.

Avantajul major al acestei platformei este siguranța pe care o oferă clienților. Fiind destul de dificil de manevrat, programatorii având nevoie de oareșice cunoștințe temeinice pentru a se putea descurca și manevra comenzile din panoul de administrare după bunul plac, este și foarte greu de atacat. Iar acesta este, probabil, dezideratul oricărui cumpărător care apelează la mediul online pentru a achiziționa anumite produse: să își facă cumpărăturile în siguranță.

Cei care doresc să-și redirecționeze afacerile către mediul online sau cei care dețin cunoștințe solide în domeniul programării, pot accesa platforma Magento de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
IZArc

Spațiul și timpul, două entități nesupuse rigorilor nimănui, până cu ceva timp în urmă, încep să fie încadrate în canoane,...

Închide