FileShare

fileshareStocul mare de informații aflate la momentul actual pe Internet nu poate suplinit decât prin contribuția utilizatorilor de pe tot mapamondul. Schimbul permanent de fișiere între internauți face ca numărul materialelor din mediul online să sporească pe zi ce trece.

Există o mulțime de modalități prin care oameni din toată lumea transferă fișiere, soft-uri sau simple informații de la un calculator la altul. Printre cele mai simple modalități de a face acest lucru se numără și folosirea lui FileShare, o platformă gratuită ce poate fi accesată de către orice utilizator cu acces la Internet. Încărcarea fișierelor este limitată la 400 MB / fișier, însă numărul de încărcări este nelimitat. De asemenea, cei care doresc să descarce documente de pe FileShare o pot face fără niciun fel de constrângere.

Crearea unui cont pe această platformă de sharing este și ea gratuită, avantajul fiind acela că descărcarea fișierelor va fi efectuată cu o viteză mai mare de 50 KB/s, în cazul utilizatorilor logați.

O altă facilitate pusă la dispoziție de către FileShare este aceea că, imediat după încărcarea fișierelor, este afișat link-ul de descărcare, fără a fi nevoie să introducem adrese de mail sau alte date personale, pentru obținerea acestuia.

Cei care doresc să facă partea activ din comunitatea internauților și să distribuie fișiere în cel mai practic mod cu putință, pot accesa platforma FileShare de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Code Two QR Code Desktop Reader

Există tot felul lucruri de neînțeles pe lumea asta. Unele prea complicate pentru a fi accesibile tuturor, altele imposibil de...

Închide