Webydo

webydoUșurința cu care unii dintre noi manevrează codurile și scripturile, pentru a realiza tot soiul de platforme web fanteziste, ne poate stârni o oareșicare doză de admirație față de capacitatea lor de creație. Totuși, chiar dacă nu este îndeajuns de facil pentru oricine să dea viață unor lumi virtuale, există destule alternative care să suplinească lipsa cunoștințelor tehnice.

Webydo este una dintre cele mai populare platforme, când vine vorba de crearea unor pagini web cu ajutorul unor design-uri predefinite. Pe alocuri complicat, panoul de administrare pus la dispoziție de către Webydo are totuși avantajul de a fi mai accesibil decât un script HTML clasic, fără niciun suport vizual. Customizabile de la primele până la ultimele elemente, site-urile create prin intermediul lui Webydo se pot deosebi de celelalte prin estetica destul de bine conturată, precum și prin facilitățile destul de numeroase puse la dispoziția web-designer-ilor sau a celor care se încumetă să-și creeze singuri site-ul dorit. Perioada de trial este de 30 de zile, iar după acest interval este necesară achiziționarea unuia dintre pachetele One Site, Pro, Team sau Agency. Prețul pachetelor diferă în funcție de numărul de site-uri, al back-up-urilor sau al adreselor de mail pe care le dorim.

Accesarea platformei Webydo este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Alcatel Pop S3

O bună publicitate echivalează cu creșterea cifrei de afaceri, indiferent de domeniul la care facem referire. Știința de a vinde...

Închide