Foundation

foundationOrice construcție, pentru a putea fi ridicată, are nevoie de o fundație. De o temelie care să îi asigure garanția stabilității, într-o lume atât de lipsită de garanții. Și în lumea virtuală lucrurile se comportă în același fel, orice platformă web având nevoie de un cadru care să-i asigure funcționalitatea deplină.

Răspândirea atât de largă a spațiului online, precum și numărul mare de browsere existente, la ora actuală, pe Internet, face ca munca dezvoltatorilor web să fie una extrem de anevoioasă. Asta pentru că fiecare zi aduce cu sine noi informații, noi metode de a practica această meserie, astfel că fiecare moment trebuie să fie unul de acumulare și de adaptare la situațiile proaspăt apărute. Pentru a face față noii mode ”responsive”, au fost create o multitudine de platforme suport, pe care orice creator de site-uri le poate folosi, pentru a-și ușura munca. Una dintre acestea este Foundation, și este pusă la dispoziție gratuit de către creatorii săi. Beneficiind de o structură care se adaptează celor mai cunoscute dispozitive electronice existente la ora actuală pe piață, Foundation conține mai toate elementele de care un creator de pagini web ar putea avea nevoie pentru a-și putea duce sarcinile la bun sfârșit.

De la butoane la formulare de contact sau meniuri drop-down, și până la diferite modalități de ”hover” pe butoane, Foundation este soluția ideală pentru cei care obișnuiesc să construiască site-uri de la 0, fără a apela la popularele CMS-uri. Pasionații de web design, care doresc să-și ușureze existența de zi cu zi, pot descărca platforma-cadru Foundation de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
All Free Video Joiner

Industria video a căpătat cu totul alte proporții în ultimii ani, comparativ cu vremurile copilăriei noastre, când filmele de la...

Închide