Pixabay

pixabayUnitatea este un deziderat al oricărei comunități, indiferent de forma sa de organizare, de numărul de membri sau de țara de proveniență. Asta este valabil și în mediul online, unde segregarea în funcție de pasiuni și obieceiuri este ceva obișnuit. Marile comunități virtuale sunt comasate sub forma rețelelor sociale, oferind acces tuturor celor care doresc să ia parte la respectivele cercuri de persoane.

Una dintre aceste comunități este Pixabay, o platformă cu o vechime de 3 ani în mediul online, care reunește un număr mare de utilizatori și o cifră impresionantă de fotografii și elemente grafice vectorizate – aproape 70.000, puse la dispoziție gratuit tuturor membrilor rețelei. Calitatea fotografiilor uploadate este garantată de faptul că moderatorii Pixabay aprobă manual fiecare fișier încărcat. Pentru a avea acces la fotografii trebuie să ne creem gratuit un cont și să uploadăm cel puțin zece poze care ne aparțin, pe care să le punem la dispoziție comunității. Fotografiile existente pe Pixabay pot fi redistribuite sau folosite în orice scop, fără a fi necesară permisiunea autorilor acestora.

Cei care doresc să ia parte la comunitatea Pixabay își pot crea un cont aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Duplicate Cleaner

Calculatoarele personale au devenit, în ultimii ani, depozitele noastre virtuale. Fie că vorbim de fotografii, videoclipuri sau documente de tot...

Închide